Informatie over DOOOP hondenbedden

Extreem duurzaam
De uitzonderlijk hoge kwaliteit stof met binnencoating is waterbestendig. Hierdoor droogt de hondenmand sneller en ontstaat er geen waterschade aan het matras. Een ander voordeel is het gemak van onderhoud, omdat je niet bij elk "ongeval" alles hoeft te wassen - gewoon afnemen met water volstaat.

 
49 kleurencombinaties
Word ontwerper en combineer de kleuren naar wens. Je kunt combineren met 7 kleuren matrassen en 7 kleuren bedden. Dit geeft je maar liefst 49 kleurencombinaties. Met haar veelzijdigheid en stijlvolle designs past DOOOP perfect bij jouw interieur. DOOOP hondenbedden zijn niet alleen praktisch, zeer duurzaam en comfortabel, maar zijn ook een aanwinst voor tuin of interieur.
Xtrem Slimm Mattress
 

Supercomfortabel

Hondenbedden en matrassen van DOOOP zijn zo ontworpen en gebouwd dat zelfs de grootste hondenrassen in comfort en gemak kunnen liggen. Het matras is maar liefst 8cm dik. De vullingen behouden danzij hun specifieke eigenschappen ook na langdurig gebruik hun vorm en gaat niet 'kruipen'. Dankzij de thermo-isolerende eigenschappen is gebruik buitenshuis mogelijk.
 
DOOOP anti-slip
Het onderste gedeelte van de matrassen en hondenbedden van DOOOP zijn uitgerust met een anti-slip coating, waardoor glijden in huis of auto tegen gegaan wordt. Het materiaal op de bodem is net zo duurzaam als het bovengedeelte.
 
Pak hem bij zijn oor ...
Voor eenvoudige draagbaarheid is de DOOOP Lagoon voorzien van handvatten. Dus zelfs de grootste afmeting kan eenvoudig verplaatst worden.

Xtrem Slimm Mattress